جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهری منوط به پیوست زیست محیطی است برخورد قاطع شهرداری مشهد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز آغاز توزیع بلیت‌های رایگان استخر روباز بوستان ملت مشهد کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید بزرگترین رویداد فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت خراسان رضوی است کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل احتمالی و وقوع آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 یکهزار رای قلع برای تخلفات بام فروشی و ساخت طبقه مازاد در مشهد صادر شده است

  • کد خبر: ۱۳۸۷۹۲
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۲
 یکهزار رای قلع برای تخلفات بام فروشی و ساخت طبقه مازاد در مشهد صادر شده است
مدیر نظارت بر ساخت و ساز‌ها و کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد گفت: هزار و پنج مورد رای قلع بنا مرتبط با تخلفات بام فروشی و ساخت طبقه مازاد از ابتدای امسال تا کنون در این کمیسیون صادر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود ایاز افزود: از ابتدای سال تا کنون ۲ هزار و ۷۷۱ پرونده تخلف مربوط به طبقه مازاد به این کمیسیون وارد شده است.

وی اضافه کرد: اگر مالک ساختمانی پشت بام منزل خود را برای ساخت و ساز بفروشد تخلف بام فروشی صورت گرفته و اگر خود، ساخت و ساز کند باز هم تخلف ساخت و ساز طبقه مازاد اتفاق افتاده است.

مدیر نظارت بر ساخت و ساز‌ها و کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد گفت: تخلف بام فروشی بیشتر در مناطق حاشیه شهر صورت می‌گیرد و بیش از ۵۰ درصد پرونده‌های طبقه مازاد نیز مربوط به این مناطق است.

ایاز افزود: زمین‌های قولنامه‌ای نیز از دیگر معضلات است و تخلف ساخت و ساز در املاک قولنامه‌ای هم زیاد است.

وی با اشاره به نظارت پلیس ساختمان بر ساخت و ساز‌ها در مناطق مختلف شهر اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از متخلفان اصرار به تکرار و ادامه تخلف خود دارند و حتی پس از اخطار و مهر و موم ساختمان با باز کردن غیر قانونی مهر و موم به ساخت و ساز خود ادامه می‌دهند.

چندی پیش نیز شهردار منطقه سه مشهد با بیان این که از اعلام آمار بام فروشی در این کلانشهر معذور است گفت: این پدیده به دلایل مختلف که همراه با آسیب‌های اجتماعی است در حاشیه شهر رو به گسترش است.

سال گذشته تخلف ۱۸ هزار مِلک در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد بررسی و رسیدگی و از این تعداد برای سه هزار و ۱۰۰ ملک رای تخریب صادر و ۸۰۰ فقره از این تعداد اجرایی شد و بقیه نیز در دست پیگیری است.

همچنین پارسال ۲۰۰ ساختمان در مرحله اسکلت در مناطق ۱۳ گانه مشهد با دستور قضایی تخریب شد و حدود ۸۰۰ بنا و دیوار‌های خطری فاقد استحکام برچیده شد.

کمیسیون ماده ۱۰۰ شهر‌ها دارای شخصیت حقوقی مجزا از شهرداری هستند، اما محل استقرار این کمیسیون‌ها در شهرداری است. این کمیسیون‌ها یکی از مراجع اختصاصی خارج از دادگستری اند و اعضای تشکیل دهنده آن را نمایندگان وزارت کشور، دادگستری، شورای اسلامی شهر و شهرداری تشکیل می‌دهند که در این بین، نماینده شهرداری حق رای ندارد و تنها برای ادای توضیحات در جلسات این کمیسیون حاضر می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->